Retourneren

Wilt u een artikel retourneren?

U kunt het artikel retourneren binnen de zichttermijn van 30 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling

Op het moment dat u de bestelling ontvangt, controleer dan of deze compleet en/of onbeschadigd is. Mocht dit niet zo zijn, neemt u contact met ons op om dit te melden.

Mocht u niet tevreden zijn over het artikel, dan kunt u deze eveneens binnen de zichttermijn retourneren. Meldt bij ons telefonisch of via ons contactformulier dat u een artikel retour wilt sturen (vermeld hierbij uw naam en factuurnummer). De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Artikelen kunnen worden teruggezonden mits deze binnen de zichttermijn wordt teruggestuurd, in de onbeschadigde, niet beschreven en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele (fabrieks)verpakking en compleet, niet gebruikt en onbeschadigd is.

Uitzonderingen

Een artikel kan niet geruild of geretourneerd worden indien:

– Artikelen uit de categorie, Op = Op.

– Artikelen die op speciaal verzoek besteld of gemaakt zijn.

– Artikelen die op maat gemaakt zijn.

Aankoopbedrag

Wanneer het retour gezonden artikel door ons ontvangen wordt, storten wij het door u betaalde aankoopbedrag binnen enkele dagen terug op uw rekening. Voeg voor een snelle afhandeling dan ook een kopie van de aankoopfactuur bij, met de vermelding `annulering` en uw bank- of girorekeningnummer.