Over HVH Bootonderdelen


HVH Bootonderdelen is opgericht op 31 mei 2006 door Sietse Venema en Hans Hoek. Toen wij in 2005/2006 onze eerste boot aan het opknappen waren gingen wij op internet opzoek naar onderdelen, hier konden wij helaas maar weinig vinden. Met de ambitie om een eigen onderneming te willen beginnen en van onze hobby ons werk te maken zijn wij HVH Bootonderdelen gestart.

Op 01 januari 2007 is de webwinkel live gegaan. Ons doel was om een webwinkel te beginnen waarbij de klant, prijs en kwaliteit voorop staan. Vanuit de webwinkel willen wij uitbreiden naar een vaste winkel met een werkplaats waar wij de klanten persoonlijk te woord kunnen staan en waar nodig assisteren met de montage van onze artikelen of onderhoud uit te voeren.

Tot en met juni 2013 hebben wij HVH Bootonderdelen gerund naast onze full time baan. Sinds juli 2013 zijn wij ons full time gaan richten op HVH Bootonderdelen, dit heeft verscheidene voordelen met zich mee gebracht. Wij kunnen u hierdoor nog beter van dienst zijn en u zelfs een extra service aanbieden. Naast het verkopen van bootonderdelen en watersportartikelen kunnen wij u nu ook montage, reparatie en onderhoud aanbieden.

Wij hebben een breder assortiment gecreëerd door meerdere leveranciers in ons pakket op te nemen. Wij hopen u hierdoor meer van dienst te kunnen zijn.

 

Ambities

Wij als onderneming hebben nog verschillende ambities waar wij naar toe willen werken. Zo zouden wij graag een fysieke winkel inclusief werkplaats willen beheren.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over HVH Bootonderdelen of over de website, horen wij dit graag.

Sietse Venema